يكشنبه 30 دي 1397
English خانه تماس با ما نقشه سایت

کسب نمره درجه یک بیمارستان آیت الله خوانساری در سال 96

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری ، در ارزیابی اعتبار بخشی که هر ساله از سوی وزارت بهداشت انجام میگیرد این مرکز موفق به کسب امتیاز درجه یک در اعتبار بخشی سال 96 شد. اعتباربخشی به معنای کنترل کیفی و بررسی استانداردهای ایمنی یک بیمارستان است که توسط ارزیابان معاونت درمان دانشگاه و وزارت بهداشت انجام می شود. کسب امتیاز درجه یک در این ارزیابی به معنای ارائه خدمات به بیماران در بالاترین سطح کیفی می باشد.
دکتر آقابزرگی ضمن تقدیر و تشکر از کلیه پرسنل بیمارستان در جهت نیل به این مهم ، خاطر نشان کردند بدون شک دست یابی به این موفقیت حاصل تلاش شبانه روزی کلیه کارکنان مرکز علی الخصوص تیم های حاکمیتی، مدیریت اجرایی، تیم بهبود کیفیت و کلیه مسئولان واحدها و بخش های بالینی و غیربالینی مرکز می باشد.

در باره استان
در باره دانشگاه